Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Cégünkről / Rólunk

 

A jelenlegi cégünk családi  tradíciókon alapuló vállalkozás, melyet 1989-ben alapított Blázek Géza és élettársa Erős Anna. 10 éves  bőripari múlt után létrehozták közös cégüket Blázek & Anni  Bőrdíszműipari és Kereskedelmi Kft néven. Kreativitásukkal sajátos stílust alkottak az üzleti bőrtáskák magyarországi piacán. 2008 óta a cég új managementje nagy energiával és profizmussal viszi tovább a Blázek márkanevet.

Termékeink a tervezéstől a gyártásig 100%-ban magyar munkaerővel készülnek, a legnemesebb manufakturális gyártási hagyományoknak megfelelően, arányosan ötvözve az egyedi kézimunkát a kis sorozatú gyártással. A rendkívüli elvárásokon edződött csapatunk meg tud felelni legigényesebb vevőinknek is.

Hiszünk abban, hogy a hagyomány és a Blázek és Anni márkanév vásárlóink számára egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy már több évtizede részesei lehetünk a tradicionális bőrtáska gyártásnak.

Termékeinkkel igyekszünk megcélozni a hivatali és üzleti élet közép- és felsővezetőit, üzletembereket és üzletasszonyokat, akik a termékek magas színvonala mellett az esztétikus megjelenésre és praktikus ötletekre is fogékonyak.
×
×
×
×
×
×
×