Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Garancia

GARANCIA

Amennyiben rendelését tévedésből vagy véletlenül adta le, a hibás rendelést a postázás előtt a 00 36 72-243-722 telefonszámon következmények nélkül lemondhatja. A megrendelés során a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendelet szerinti feltétlen elállási jogával. 

Kérjük, hogy kiemelten vegye figyelembe a következőket:


 - A Vásárló az áruátvételétől számított 14 munkanapon belül elállhat vételi szándékától
 - Az elállásra illetve reklamációra vonatkozó igényét telefonon,  illetve e-mailben kezdeményezheti. 
 - A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával 
   kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

- A visszaküldött áru ellenértékét sértetlen termék esetén 30 napon belül visszaszolgáltatjuk, a Vásárló által megadott banszámlaszámra. Természetesen     az ellási szándékról, e-mailben egy visszaigazolást juttatunk el a Vásárlónak. 
 - Amennyiben a visszaküldött áru már használatban volt, sérülést szenvedett az árut a vevő költségén visszaküldjük. 

A termékek használata során előfordulhat, hogy előre nem látott probléma jelentkezik. A reklamációkat gyorsan, szakszerűen igyekezünk orvosolni a hatályos jogszabályoknak megfelelően. 

Ha használat során bármi rendellenességet tapasztal kérjük, hogy haladéktalanul értesítsen bennünket a info@blazekandanni.hu e-mail címen vagy a 00 36 72-243-722 telefonszámon . A hibás terméket kérjük küldje vissza postán a 7627 Pécs, Vadász utca 83. szám alatti üzletünkbe a számla másolatával. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a reklamáció jogos a postaköltséget megtérítjük és a következő megoldásokat eszközöljük: 

- javítható hiba esetén a terméket kijavított állapotban 14 napon belül visszaszállítjuk 
- nem javítható hiba esetén a terméket kicseréljük vagy a vételárat visszafizetjük a vásárló döntésének megfelelően 
- a nem egyértelműen eldönthető vagy a vitás esetekben vagy amikor a szándékos rongálás gyanúja merül fel a terméket független laboratóriumi vizsgálatra küldjük el a jogszabálynak megfelelően( 49/2003(VII.30)GKM rendelet) 
Termékeinkre két év szavatosságot vállalunk ahol az első hat hónap és a következő másfél év a fenti jogszabály szerint különböző megítélés alá esik.

×
×
×
×
×
×
×