Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Nagykereskedés

NAGYKERESKEDÉS

Cégünknek kb. 200 kiskereskedelmi üzlettel rendelkező partnere van. 
Ennek folytán szinte az egész országban megtalálhatóak termékeink. 
Táskáinkat pécsi központi telephelyünkről forgalmazzuk. 
Itt személyesen fogadjuk vásárlóinkat. 
 Termékgyártás

Táskáinkat általában ötféle bőrből gyártjuk. A modellek melletti betűjelzés egy bőrfajtát jelent. A legtöbb táska bármelyik bőrből legyártható. Természetesen az alapanyag ár meghatározó a termék árában, így annak megváltoztatása árváltozást eredményez. Ez esetben eltér a listán megadott áraktól.

Termékeink szériában készülnek. Ez azt jelenti, hogy egyedi gyártást nem áll módunkban elfogadni. A legkisebb megrendelhető mennyiség modellenként 20 db. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy kisebb mennyiségeket nem tudunk szállítani. Ez abban az esetebn lehetséges, ha több cégtől beérkezett rendelés mennyisége eléri a minimum 20 db-t. Erről a tényről természetesen minden esetben értesítjük kedves megrendelőinket. ebben az esetben valószínűleg a szállítások kisebb mérvű elhúzódása következhet be.

Az alapanyagok megjelölése:

AM Pull-up jellegű, selyemfényű, amerikai marhabőr
K antik hatású, öregített, matt marhabőr
B natúr bivalybőr
PO pull-up jellegű,sportos marhabőr
H fóliás bőr
 Megrendelését postai levélen, e-mailen, faxon illetve telefonon teheti meg, melyet az alábbi Általános fizetési és szállítási feltételekkel teljesítünk. 

1. Áraink gyári árak, általános forgalmi adót és szállítási költséget nem tartalmaznak. Megrendeléseket - a megadott termelői áron - kizárólag "jogi személytől" , kereskedelmi mennyiségben tudunk csak elfogadni. 

2. Az áru átvétele történhet személyesen illetve utánvétes csomag formájában. /Ez utóbbi esetben a szállítási költség a vevőt terheli 

3. Az ellenérték kifizetése történhet készpénzben a cég pénztárában vagy előzetes megrendelés esetén átutalással 
Fizetési határidő: az átvételtől számított 20 nap 

4. Késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét számítjuk fel.

×
×
×
×
×
×
×